Algemeen Akkerbouw Grondverzet Golfbanen Sportvelden Graszoden Contact
tabuit tabuit tabuit tabuit tabuit tabuit tabuit
 

Zaaien

Uien

Per jaar wordt door ons circa 150 hectare zaaiuien gezaaid. Hiervoor beschikken wij over een moderne, pneumatische, Monosem precisiezaaimachine, die de zaadjes op een onderlinge afstand van +/- twee centimeter legt. Deze zaait drie bedden van 2.25m breedte, wat garant staat voor een hoge capaciteit. Tijdens het zaaien kan, indien gewenst, vloeibare kunstmest worden toegediend (bijv. Powerstart) om een goede opkomst te verzekeren. De zaaitrekker staat op brede lagedruk banden, zodat insporing tot een minimum wordt beperkt. Sporenwissers achter de trekker zorgen ervoor dat ook de uien in het wielspoor gelijkmatig opkomen. Door gebruik te maken van RTK GPS is het voor ons mogelijk om tot op twee centimeter nauwkeurig te zaaien. Hierdoor wordt de ruimte op uw perceel optimaal benut en kan de trekkerchauffeur zijn aandacht meer richten op het zaaiwerk.

Gras en granen
 
Voor het zaaien van gras en granen gebruiken wij een drie meter brede Amazone schijven-zaaimachine. Door gebruik te maken van schijfkouters, in plaats van het traditionele schaarkouter, wordt altijd op een gelijkmatige diepte gezaaid, wat garant staat voor een optimale opkomst. Voor het zaaien van gras worden tevens breed-zaaikouters gebruikt zodat het gras over een grotere oppervlakte wordt verspreid, en de grond dus sneller en gelijkmatiger bedekt. Indien nodig kan de zaaimachine in combinatie met een rotorkopeg gebruikt worden om de grond voor het zaaien klaar te leggen, en zo een extra bewerking uit te sparen.

 

                                                        

 

 

 
Shop for wedding dresses and prom dress for sale such as: Coach Outlet Online Cheap Coach Bags Discount Coach Handbags Discount Coach Bags Coach Outlet Cheap Coach Handbags More shopping sites & resources
这里输入要放的代码或者要检测的代�div id="lDYKtN">
Coach Outlet Online Discount Coach Bags Discount Coach Handbags Cheap Coach Bags Cheap Coach Handbags Coach Outlet